index

Verzending & bezorging

Levertijd

Pakketjes worden door ons of door een van onze andere leveranciers verzonden binnen 2 - 7 dagen. Voor pakketjes buiten Nederland en België een paar dagen extra. 

Rond de feestdagen geldt een aangepaste dienstregeling bij veel vervoerders. Houd rekening met e.v.t. drukte en plaats je bestelling op tijd.

Verzendkosten

  • Pakketten binnen Nederland = € 4.95 
  • Pakketten buiten Nederland (binnen de EU) geldt een tarief van € 12,95

Bij een besteding vanaf minimaal € 50 betaal je géén verzendkosten.

Bekijk order- en verzendstatus online

Je kunt de status van je bestelling(en) altijd volgen onder 'Mijn Bestellingen' in je account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvang je van ons tijdig bericht.


Leveren op een ander adres?

Natuurlijk kun je ook een ander verzendadres opgeven bij het plaatsen je order, bijvoorbeeld op je werk, of bij iemand anders die het pakket voor je in ontvangst kan nemen. Je kunt dit alternatieve adres opgeven tijdens het afronden van je order.


Niets ontvangen?

Je bestelling heeft als status 'verzonden', maar je hebt na 5 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij de bezorgstatus van je bestelling voor je na bij de verzenddienst. Mocht er inderdaad iets mis zijn gegaan met de verzending van je pakketje dan lossen we dat uiteraard zo snel mogelijk voor je op.